Beef sandwich - Mijn Gezond Advies

Beef sandwich

By johandebruijn  

november 30, 2016

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 10 mins
  • Opbrengsten: 4 personen

Ingrediënten

1 rode paprika

1 ui

150 gram champignons

2 middelgrote tomaten

200 gram biefstuk

2 el vloeibare margarine

8 sneetjes meergranen brood

Halvarine

2 handen rucolasla

Peper en zout

Aanwijzingen

1Snijd de paprika, ui, champignons en tomaat in grove stukken.

2Snijd de biefstuk tegen de draad in reepjes.

3Verhit de margarine in een pan en bak hierin de groenten, zonder tomaat, aan tot het beetgaar en bruin is.

4Voeg de biefstukreepjes toe en bak deze kort aan zodat ze net kleuren.

5Voeg de tomaat toe en warm deze kort mee.

6Breng op smaak met peper en zout.

7Besmeer de boterhammen met halvarine en beleg er vier met het groente-biefstukmengsel.

8Verdeel er wat rucola sla overheen en leg de tweede boterham er bovenop.

00:00