Mijn Gezond Advies
Volg ons op Facebook en Twitter

Over

Mijn Gezond Advies is een initiatief dat voortvloeit uit verschillende testperiodes. In deze testperiodes is onderzocht op welke wijze mensen het beste geholpen kunnen worden om gezond te eten dan wel om gewicht te verliezen. Het resultaat van deze testen is Mijn gezond Advies. Gemakkelijk, praktisch en gezond zijn de 'keywords'. Gemakkelijk door de wekelijkse menu's; praktisch door de bijgeleverde boodschappenlijst en structuur en gezond door de keuze van gezonde voeding waarbij 'portion control' voorop staat. Uit de testen is gebleken dat mensen gemiddeld tussen de 0,5 kilo en 1 kilo per week afvallen.

Mijn Gezond Advies vloeit verder voort uit ervaringsdeskundigen, opgeleid tot gewichtsconsulenten, die er voor zorgen dat de juiste balans in de voeding aanwezig is. Daardoor en daarnaast is er binnen Mijn Gezond Advies steeds ruimte voor een meer persoonlijk afgestemd advies. De menu's zoals gebruikt zijn door Mijn Gezond Advies samengesteld op basis van de thans aanvaarde "schijf van vijf" en de daarbij behorende standaardwaarden van de macronutriënten. Ieder menu bevat zodoende de daarbij behorende percentages van koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels. De recepten welke voorkomen op de menu's zijn zowel zelf samengesteld als in meer of mindere mate afgeleid van gepubliceerde recepten. Alle recepten zijn door Mijn Gezond Advies bereid en getoetst op gebruik in de praktijk waarbij meer specifiek is gelet op het gemak en het aantal ingredienten waarmee een recept gemaakt moet worden.

Mijn Gezond Advies is een initiatief van Figure Shaping BV, gevestigd aan de Goudsesingel 531, 3032 EN Rotterdam, telefoon 06-18167225, Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 63553155, Omzetbelastingnr. 8552.88.371.B02.