Mijn Gezond Advies
Volg ons op Facebook en Twitter

Hallo mede gezichten

Hallo medegezichten,

Beetje vreemde aanhef misschien maar ik kom daar later op terug.

Laat ik beginnen mezelf voor te stellen. Mijn naam is Michaëla en ik ben een gezellige drukke 34 jarige vrouw wonende in Rotterdam. Vanaf mijn tienerjaren ben ik altijd in strijd geweest met de extra kilo’s. Voor de mensen die denken dat het nu erg is met alles wat je ziet op tv, sociaal media en de termen zoals killerbody’….uhhhh “wrong’, die zijn er al jaren alleen nu moet je er ook nog een dikke kont extra bij hebben.

Maar wat is nu een killerbody? Ik zal je mijn betekenis er van vertellen.

In mijn ogen is dat een gezond lijf waar jij zelf tevreden over bent, ja inderdaad, JIJ!!! Ongeveer drie maanden geleden kwam ik in contact met Mijn Gezond Advies en een beetje sceptisch ben ik er aan begonnen. Ik bedoel er zijn zoveel verschillende diensten, producten en groepen die zeggen de oplossing tegen overgewicht te hebben. Maar met het goede moed en een doel in gedachten ben ik er toch voor de volle 100% voor gegaan. Het hele concept van op een gezonde en lekker manier je levenstyle en kledingmaat te veranderen sprak mij (en nog steeds) zoveel aan. Vooral ook omdat je niet 20 uur per week in de sportschool hoef te staan en elke dag hetzelfde voedsel naar binnen hoef te werken of jezelf moet uithongeren. In het begin vroeg ik mezelf af ‘krijg ik dit allemaal wel op en ga ik niet onwijs saai worden op feestjes en avondjes uit.

Nu ondertussen 3,5 maanden later en ongeveer 10 kilo! lichter kan ik zeggen dat het 1 van mijn beste beslissingen was en dat ik zelfs uitkijk naar mijn kwark met fruit. Natuurlijk heb ik ook wel eens een avond of een dag dat ik mij niet hou aan het schema en geniet van mijn  “wilde” avond. Die dagen moeten ook kunnen en de dag er op ga je weer gewoon verder met de schema’s; DAT is volgens mij de weg naar een gezonde lijfstijl en naar jouw killerbody.

Ik voel me vereerd om het gezicht van Mijn Gezond Advies te zijn geworden en zal jullie regelmatig update’s geven, positief of een bobbeltje in de weg, vragen beantwoorden en dat soort dingen. Komen we ook gelijk op de reden waarom ik ben begonnen met ‘Hallo medegezichten’, want wij doen dit samen. Wij zijn de gezichten van échte mensen die het beste uit ons zelf willen behalen dus laten we de strijd samen aangaan.

En onthoudt, it doesn’t matter how slow you go as long as you don’t stop!

Groetjes, Michaëla.

Leave a Comment: