Tonno con uovo e patata
By johandebruijn Gratis weekmenu
november 30, 2016
- Prep: 20 mins
- Cook: 15 mins
- Opbrengsten: 4 personen
Aanwijzingen
1Laat de oven op 200 °C voorverwarmen.
2Blikjes tonijn openen, tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen.
3Ui en knoflook pellen en fijnsnijden.
4Zongedroogde tomaten in stukjes snijden.
5In kom eieren, melk, zout en peper naar smaak loskloppen.
6In koekenpan olie verhitten en aardappeldobbeltjes met ui en knoflook ca. 4 min. bakken.
7Tonijn en gedroogde tomaatjes erdoor scheppen.
8Geheel door ei mengen en in quichevorm overdoen (heb je geen quichevorm, gebruik dan een taartvorm).
9Omelet in midden van oven in ca. 20 min. bakken tot bovenkant bijna droog is.
10Groenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
11Omelet samen met groenten serveren.