Rundvlees met rode kool
By johandebruijn Gratis weekmenu
november 30, 2016
- Prep: 30 mins
- Cook: 30 mins
- Opbrengsten: 4 personen
Aanwijzingen
1Bak de krieltjes in de helft van de boter onder regelmatig omscheppen gaar in 20 min.
2Verwarm de deelblokjes rodekool met appel volgens de aanwijzingen op de verpakking, roer de crème fraîche erdoor en stoof de rodekool nog 5 min.
3Verhit in een wok de rest van de boter op hoog vuur en roerbak de runderreepjes 2 min.
4Schep de runderreepjes uit de wok op een bord en houd ze warm onder aluminiumfolie.
5Schep de ui en de champignons in de wok en roerbak 5 min.
6Voeg de runderreepjes en de krieltjes toe en roerbak op hoog vuur nog 1 min.
7Breng op smaak met peper en zout.
8Schep de bieslook door de rodekool.
9Serveer de rodekool met de aardappel roerbak.