By johandebruijn Gratis weekmenu
november 30, 2016
2 Eieren
200 gram Roerbakgroente naar keuze
1/2 Avocado in stukjes gesneden
2 cm Gember fijngehakt
Paar takjes koriander fijngehakt
1 tl Kurkuma
Scheutje water
Zout en zwart peper
Kokosolie om in te bakken
1Bak de gember, kurkuma en de roerbakgroente in wat kokosolie in een niet al te grote koekenpan.
2Breek intussen de eieren en kluts ze met wat water of amandelmelk, zout en peper, los in een kommetje.
3Wacht tot de groente zo goed als gaar is en schep alles dan uit de pan op een bord.
4Giet vervolgens het eiermengsel in de pan en bak de omelet tot de bovenkant droog is. Keer hem dan om.
5Schep de groenten samen met de avocado en de koriander op de omelet.
6Dek de pan af en bak nog een paar minuten tot je omelet gaar en goed warm is.
7Nog wat peper en zout naar smaak en de omelet kan op bord.