Over

Mijn Gezond Advies is een initiatief dat voortvloeit uit verschillende testperiodes. In deze testperiodes is onderzocht op welke wijze mensen het beste geholpen kunnen worden om gezond te eten dan wel om gewicht te verliezen. Het resultaat van deze testen is Mijn  gezond Advies. Gemakkelijk, praktisch en gezond zijn de ‘keywords’. Gemakkelijk door de wekelijkse menu’s; praktisch door de bijgeleverde boodschappenlijst en structuur en gezond door de keuze van gezonde voeding waarbij ‘portion control’ voorop staat. Uit de testen is gebleken dat mensen gemiddeld tussen de 0,5 kilo en 1 kilo per week afvallen.

Mijn Gezond Advies vloeit verder voort uit ervaringsdeskundigen, opgeleid tot gewichtsconsulenten, die er voor zorgen dat de juiste balans in de voeding aanwezig is. Daardoor en daarnaast is er binnen Mijn Gezond Advies steeds ruimte voor een meer persoonlijk afgestemd advies.

Mijn Gezond Advies is een initiatief van Figure Shaping BV, gevestigd aan de Goudsesingel 531, 3032 EN Rotterdam, telefoon 06-18167225, Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 63553155, Omzetbelastingnr. 8552.88.371.B02.